搜索
总共850条微博

动态微博

Darin Zanyar - Everything But The Girl(图)

4万

楼主

Darin Zanyar - Everything But The Girl

When I saw you I knew you were the one
当我看见你时就知道你是我要的那个人
I want to orbit you like you're the sun
你是我的太阳 我想要绕着你公转
But let me know before I come undone
但是在我消失前让我知道
Am I the one for you
我是否是你所爱?
I'm like a puzzle with a missing piece
我就像一个缺失的难题
I got a car but didn't get the keys
我得到了车却没有得到车的钥匙
And only you can set my mind at ease
只有你能了解我的心思
So what am I to do
那么,要我怎么做?
I have everything but the girl I want, it's sad but true
除了那个女子我已拥有所有,这是悲哀而真实的事实
And everything but the love I need to make it through
除了我必要的爱我完成所有
And every time I look into your eyes, that's when I realize
每一次我看着你的眼,我才明白
Just how much I love you
我有多爱你
Some say lady luck is on my side
有一天幸运降临至我身旁
And that my life has been an easy ride
人生变得简单
But they don't know how many times I cried
但是没有人会知道我哭了多少次
Cause I am nothing without you
因为没有你我什么也不是

I don't know how long I can keep it up
我不知道我能坚持多久
I need a sign to make it through
我需要一个动力继续下去
You gotta tell me now, you gotta let me know
你必须告诉我
So what am I, what am I to do
那么 我该怎么做

2万

36万

沙发

唱的真有有激情 ! 好听!帖子做的好酷!

唱的真有有激情 ! 好听!帖子做的好酷!

1万

板凳

超好听。。。[@};-][@};-][@};-] 你是我的太阳 我想要绕着你公转 [>:D<]

超好听。。。 你是我的太阳 我想要绕着你公转

1万

11万

地板

太阳兄把酷哥找来了[:-K][:-M]好听的歌 [:-Q][@};-][@};-]

太阳兄把酷哥找来了 好听的歌

18万

回复:好制作![:-Q]

回复:好制作!

有摇滚的味道。有的时候歌词与歌者所表达的情感会存在偏差,这也是英文歌的特点。不看歌词,只凭感觉![:

有摇滚的味道。有的时候歌词与歌者所表达的情感会存在偏差,这也是英文歌的特点。不看歌词,只凭感觉![:

1万

Everything But The Girl[:-Q]很喜欢的歌!

Everything But The Girl 很喜欢的歌!

24小时热帖
    一周热门
      原创摄影
        美食美文